Μητσοτάκης: «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων! Ανοιχτή η Βουλή το καλοκαίρι!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μητσοτάκης: «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων! Ανοιχτή η Βουλή το καλοκαίρι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές... 

«Η κοινωνία θέλει να πάμε μαζί ενωμένη, θέλει ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια, θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων για να πείσω και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν, ότι θα είμαι εδώ για όλους. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος απευθύνθηκε και στους Έλληνες του εξωτερικού. 

«Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Δεν θα σας ζητήσω να πάρετε το δρόμο της επιστροφής. Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουνμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα». 

Διευκρινίζοντας ότι η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν ζητά περίοδο χάριτος. 

«Δεν ζητώ περίοδο χάριτος, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία. Ζήτησα ισχυρή εντολή για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μου την προσφέρατε γενναιόδωρα. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένειά του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους εκλιπόντες γονείς του: 

«Σήμερα αντλώ δύναμη και από την οικογένειά μου, από τη σύζυγο και τα τρία παιδιά μου. Νιώθω να με προστατεύει η ευχή των γονιών μου». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA