Ο Βαξεβάνης καλεί τον Μητσοτάκη σε συνέντευξη - Ξεσάλωσε το Twitter! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Βαξεβάνης καλεί τον Μητσοτάκη σε συνέντευξη - Ξεσάλωσε το Twitter!

Πρόσκληση για συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης...

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Βαξεβάνης υπογραμμίζει πως, αν ο πρόεδρος της ΝΔ πει το «ναι», θα είναι «πολύ πιο ευγενής από τους συναδέλφους» ενώ ξεκαθαρίζει πως «μπορεί αν θέλει να του κοινοποιήσω από πριν τις ερωτήσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετά την εμφάνιση Τσίπρα στο ΣΚΑΪ καλώ τον κύριο @kmitsotakis σε συνέντευξη.Θα είμαι πολύ πιο ευγενής από τους συναδέλφους απέναντι στον πρωθυπουργό και μπορεί αν θέλει να του κοινοποιήσω από πριν τις ερωτήσεις. Το ζητούμενο είναι οι απαντήσεις όχι η εικόνα #Κυριακο_τολμας;»

Ξεσάλωσε το Twitter ζητώντας συνέντευξη Μητσοτάκη στον Βαξεβάνη

Από χθες το βράδυ, πολλοί χρήστες του Twitter, με αφορμή την τηλεοπτική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, αναρωτήθηκαν εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έδινε συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη.

Κάποια από αυτά τα μηνύματα ανέφεραν: 
 
«Συνέντευξη στον Βαξεβάνη παρακαλώ..αντε Κούλη,για να σε παραδεχτούμε», «Μπορεί να δώσει συνέντευξη έστω και με σκονακι ο Κυριάκος στον Βαξεβανη;», και «Τώρα θέλουμε και μια συνέντευξη Μητσοτάκη στον Βαξεβάνη #ΣΚΑΙ».

Πάρτε μία... γεύση:
 

Πληροφορίες: documentonews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA