Προκαταρκτική έρευνα και διαγραφή από τη ΝΔ για τον αστυνομικό που έκανε λόγο για γκλοπς και έβριζε χυδαία τον Αλέξη Τσίπρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προκαταρκτική έρευνα και διαγραφή από τη ΝΔ για τον αστυνομικό που έκανε λόγο για γκλοπς και έβριζε χυδαία τον Αλέξη Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Προκαταρκτική Έρευνα διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τον αστυνομικό - αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις προκλητικές και χυδαίες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, Υπαστυνόμο Α, ο οποίος υπηρετεί στη Βόρεια Ελλάδα και ο οποίος, όπως είχε μεταδώσει -και- το EviaZoom.gr, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας μέσω του facebook.

Επίσης, δήλωνε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έβρισε χυδαία τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «ηγέτη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του τον αριθμό του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Τη Δευτέρα το βράδυ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Ηλιόπουλου από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος και την απώλεια των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν. 
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA