«Καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ: Νεκρός 23χρονος γιος πασίγνωστου επιχειρηματία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ: Νεκρός 23χρονος γιος πασίγνωστου επιχειρηματία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το απόγευμα της Τρίτης (23-07-2019)...

Ο 23χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο, μάρκας, Volkswagen Golf GTI στη Λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο 23χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μαρτυρία γυναίκας στο «ΕΘΝΟΣ» για το τροχαίο:

Ο νεαρός Ζαχαριάς είχε γλιτώσει από θαύμα σε άλλο τροχαίο το 2014 με Ferrari

Ήταν Αύγουστος του 2014 όταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ζαχαριάς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, ξημερώματα. Οδηγώντας μια Φεράρι κι έχοντας μαζί του τον 18χρονο τότε γιο του, Αλέξανδρο επίσης, (που την Τρίτη σκοτώθηκε στον Άγιο Στέφανο) βρέθηκε μπροστά σε μία καραμπόλα στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. 

Ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι μαζί με τον 17χρονο γιο του όταν η Φεράρι που οδηγούσε, καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί. 
Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου.

Τότε όλοι είχαν πει ότι οι δύο επιβαίνοντες σώθηκαν από θαύμα. «Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς. 

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα μετά το ατύχημα: «Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά, δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται. Αυτό θα το δείξει η έρευνα των Αρχών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA