Βελόπουλος: «Να επιτρέπεται το κάπνισμα σε καφετέριες και νυχτερινά κέντρα αν θέλουν οι ιδιοκτήτες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Βελόπουλος: «Να επιτρέπεται το κάπνισμα σε καφετέριες και νυχτερινά κέντρα αν θέλουν οι ιδιοκτήτες»

Κατηγορηματικά αντίθετος στην απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το κάπνισμα και στα νυχτερινά κέντρα αλλά και στις καφετέριες εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος...

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θα έπρεπε πρώτα να έχει προχωρήσει σε «δημοκρατικό διάλογο» με τους ενδιαφερόμενους.

«Θα έπρεπε να αποφασίζουν μόνοι τους οι ιδιοκτήτες αν θέλουν να επιτρέπεται ή να απαγορεύεται το κάπνισμα σε καφέ και νυχτερινά κέντρα» είπε υποστήριξε ότι όταν στην Γερμανία υπήρξε εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου υπήρξε μείωση του τζίρου κατά 35% με 40%.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι θα υπάρξει μείωση στα δημόσια έσοδα από την καταβολή του ΦΠΑ και λοιπών φόρων, αλλά και αύξηση της ανεργίας.

Με αφορμή τέλος την επικείμενη αποφυλάκιση του Κορκονέα επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος του ότι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια.

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ