Ξιφίας στη Πλαζ Αστέρια: Καμία επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα - Τι δηλώνει αξιωματικός του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που καταγγέλεται από αυτόπτες μάρτυρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξιφίας στη Πλαζ Αστέρια: Καμία επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα - Τι δηλώνει αξιωματικός του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που καταγγέλεται από αυτόπτες μάρτυρες!

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί έως τώρα από το Λιμενικό Σώμα για τα όσα διαδραματίστηκαν με τον ξιφία στη Πλαζ Αστέρια και τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος στελεχών του Λιμεναρχείου Χαλκίδας...

Οι μόνες ανεπίσημες δηλώσεις που έχουν γίνει είναι από έναν αξιωματικό του Λιμεναρχείου Χαλκίδας σε Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης (ιστοσελίδες), όπου συμπτωματικά όλες οι δηλώσεις είναι με ίδιο περιεχόμενο.
 
Συγκεκριμένα ο αξιωματικός της υπηρεσίας τόνισε ότι το ψάρι δεν θανατώθηκε από τους λουόμενους. 

Όπως δήλωσε:

«Το ψάρι δεν ήταν ξιφίας, αλλά βασιλική ζαργάνα. Από τους λιμενικούς δεν έγινε αντιληπτό ότι πετροβολήθηκε από τους λουόμενους. 

Η βασιλική ζαργάνα, λοιπόν, είχε χάσει τον προσανατολισμό της και βγήκε στα ρηχά. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τους λουόμενους την εντόπισε νεκρή ένας ναυαγοσώστης του λιμενικού.

Τη μετέφερε στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας, όπου κατεψύχθη και στη συνέχεια στην αρμόδια υπηρεσία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA