42χρονος σκότωσε την γειτόνισσα και τον γιό της για μια θέση στάθμευσης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

42χρονος σκότωσε την γειτόνισσα και τον γιό της για μια θέση στάθμευσης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ασύλληπτη τραγωδία για ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22-08-2019) στη Χρυσούπολη Καβάλας...

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνδρας 42 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μητέρα και γιο. Ο γιός ήταν 42 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.

Το διπλό φονικό, έγινε στη συνοικία Ποντιάδα. Ο δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα είναι Έλληνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που .έπεσε νεκρός απο τα πυρά του γείτονα του.  

Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με νεότερες λεπτομέρειες, ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. 

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Ο δράστης, σύμφωνα με τον ιστότοπο proininews.gr, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA