Αγκαλιά... με τον Βρούτση ο Πνευματικός (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αγκαλιά... με τον Βρούτση ο Πνευματικός (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019, ο βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση...
 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο βουλευτής, αφού συνεχάρη τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του, του έθεσε τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Εύβοιας, ιδίως την ανάγκη ελάφρυνσης των ασφαλιστικών εισφορών, την επιτάχυνση στην έκδοση των συντάξεων και, φυσικά, το οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας, που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι του Νομού.
 
Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πνευματικό για τις άμεσες δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο διάστημα στα θέματα αυτά και δεσμεύτηκε για μία στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τον βουλευτή.
 
Οι συναντήσεις του κ. Πνευματικού με κυβερνητικά στελέχη θα συνεχιστούν για το καλό του νομού». 

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ