Κόντρα Πολάκη - Κικίλια για τα έξοδα αποθεραπείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη που τραυματίστηκε στην Εύβοια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κόντρα Πολάκη - Κικίλια για τα έξοδα αποθεραπείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη που τραυματίστηκε στην Εύβοια

Σφοδρή αντιπαράθεση μέσω των social media έχει ξεσπάσει μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα έξοδα αποθεραπείας του εγκαυματία εθελοντή δασοπυροσβέστη που τραυματίστηκε στη μεγάλη φωτιά της Εύβοιας...

Όλα ξεκίνησαν μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο ΚΑΤ, όταν ο Β. Κικίλιας δεσμεύτηκε πως η Κυβέρνηση θα καλύψει «ό,τι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης» του εγκαυματία εθελοντή πυροσβέστη, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να του επισημάνει και να του υπενθυμίσει πως το ΚΑΤ είναι δημόσιο νοσοκομείο και ακόμη και αν είναι ανασφάλιστος, δεν πληρώνει, επικαλούμενος τον σχετικό νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα έγραψε στη σελίδα του στο facebook:


Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε μέσω facebook στον πρώην Υπουργό, αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Πολάκη γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της υγείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη. Η πλήρης αποκατάσταση και αποθεραπεία του, απαιτούν δαπάνες που δεν καλύπτει το ΕΣΥ και ο ΕΟΠΥΥ. Θα καλύψουμε ό,τι χρειαστεί... όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που άφησε ακάλυπτους έναν χρόνο τώρα».

«Τέλος με τα ψέματά σας και τη μικροπολιτική», καταλήγει η ανάρτηση του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA