Σκύρος: Νοίκιαζαν παράνομα σκάφος με 65.000 ευρώ την εβδομάδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σκύρος: Νοίκιαζαν παράνομα σκάφος με 65.000 ευρώ την εβδομάδα

Δείτε τι βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου, στο σκάφος «Baltic Sea» με σημαία Μάλτας, το οποίο βρισκόταν στη περιοχή της Λιναριάς Σκύρου...

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε η ανάρτηση σε διάφορες διαδικτυακές ιστοσελίδες διαφήμισης εκμετάλλευσης ιδιωτικού σκάφους αναψυχής για διενέργεια ταξιδιών αναψυχής στη Μεσόγειο θάλασσα και την ελληνική επικράτεια, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος με κατώτατο όριο το ποσό των 65.000 ευρώ ανά βδομάδα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε, η μη καταβολή του τέλους πλοίων αναψυχής και ημερόπλοιων (ΤΕ.ΠΑ.Η.) για το μήνα Αύγουστο, κατά το οποίο βρίσκεται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Από το Λιμενικό Σταθμό Σκύρου κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής νόμιμων διοικητικών κυρώσεων για παράνομη διαφήμιση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Baltic Sea» μέχρι πληρωμής του οφειλόμενου ποσού ΤΕ.ΠΑ.Η. και του επιβληθέντος προστίμου, και προσκόμισης αποδεικτικού καταβολής.

Σκύρος: 51χρονος βγήκε εκτός δρόμου με τη μηχανή και έχασε την ζωή του

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29-05-2020) στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο της Σκύρου... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Βίντεο - Ρεπορτάζ