«Παραλύει» η χώρα την Τρίτη (24/9) - Ποιοι απεργούν | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Παραλύει» η χώρα την Τρίτη (24/9) - Ποιοι απεργούν

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τρίτη (24-09-2019) λόγω της 24ωρης απεργίας και του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιούσουν ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στις εργασιακές διατάξεις που περιλαμβάνει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο για τις κλαδικές συμβάσεις και τη διαιτησία...

Δείτε ΕΔΩ τα σωματεία και τους συλλόγους που συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στη Χαλκίδα και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας.
 
Αναλυτικά:

 - Οι υπηρεσίες του Δημοσίου θα παραμείνουν κλειστές σε όλη τη χώρα.

 - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Υπενθυμίζεται ότι δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τις 6 το πρωί της Τρίτης (24 Σεπτεμβρίου) έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.

 - Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Συγκεκριμένα, τρόλεϊ, λεωφορεία και ηλεκτρικός (γραμμή 1) πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

 - Κλειστά τα σχολεία

Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ και ΔΟΕ συμμετέχουν και εκείνες στην απεργιακή κινητοποίηση εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο φέρνει αλλαγές.

 - Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξε και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

- Και οι τραπεζουπάλληλοι στην απεργία

Στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία συμμετέχουν και οι τραπεζουπάλληλοι. Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).
 
- Στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη από τις 12:00 ως τις 15:00 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κήρυξε η ΕΣΗΕΑ και τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ (Διασωματειακό).

- Συμμετέχουν στην απεργία οι δικαστικοί υπάλληλοι

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ).
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA