ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για ΟΛΝΕ: «Προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για ΟΛΝΕ: «Προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον ΟΛΝΕ:

«Θέλουμε καταρχήν να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργολαβικούς εργαζόμενους του ΟΛΝΕ, που δεν συνεχίζουν την εργασία τους παρόλο που υπήρχαν νόμιμοι τρόποι, αν υπήρχε καλή διάθεση και πολιτική βούληση...

Η απομάκρυνση των εργαζομένων στερεί από τον οργανισμό την διοικητική επάρκειά και λειτουργία του.

Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Σωματείο των Εργαζομένων να κινηθούν για την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΛΝΕ το τελευταίο δίμηνο με 4 μέλη του Δ.Σ. να έχουν παραιτηθεί, -όπως όφειλαν να πράξουν για να διευκολύνουν την νέα κυβέρνηση στο να ασκήσει την πολιτική της-, που περιορίζει πολύ τις δυνατότητες λειτουργίες του στην σύναψη και ανανέωση συμβάσεων, στη διενέργεια διαγωνισμών κοκ.

Ζητάμε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. να ενημερώσει τι κινήσεις σκέφτεται ή προγραμματίζει να κάνει σε σχέση με τον ΟΛΝΕ . Σκοπεύει να παρέμβει έγκαιρα και να δώσει ώθηση εκ νέου στον Οργανισμό ή σκοπεύει να τον αφήσει να απαξιωθεί παραδίδοντας τον βορά στο ΤΑΙΠΕΔ?»

Χαλκίδα: Γέμισαν κόσμο τα ουζερί και ψαροταβέρνες (ΦΩΤΟ)

Μετά από 2,5 μήνες ήταν η πρώτη Παρασκευή (29-05-2020) που λειτούργησαν ουζερί και ψαροταβέρνες... Αν και συνέχιζε να βρέχει, παραλια...

Βίντεο - Ρεπορτάζ