Την Τετάρτη η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που «έσβησε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς - Καταγγέλλεται ότι άργησε το ασθενοφόρο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Την Τετάρτη η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που «έσβησε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς - Καταγγέλλεται ότι άργησε το ασθενοφόρο!

Πανελλήνια θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (09-09-2019), σε ηλικία 63 ετών...

Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στο σπίτι του στη περιοχή Πτελεό Μαγνησίας όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την κόρη του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη, η οποία ήταν και μοιραία.

 

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (11-09-2019) και ώρα 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του με ανακοίνωσή της στο Facebook.
 

Παράλληλα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Καταγγέλλεται ότι άργησε το ασθενοφόρο...

Σοβαρές καταγγελίες για την έλλειψη ασθενοφόρων στον Νομό Μαγνησίας κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι ο σπουδαίος δημιουργός θα είχε ελπίδες να σωθεί αν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αλμυρού Βόλου για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να γίνει γρήγορα η διακομιδή του σε νοσοκομείο.

«Για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού δεν είχε βάρδια. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για επείγον περιστατικό από την περιοχή Πτελεός Μαγνησίας στις 04:27 το πρωί. Αμέσως κινητή ιατρική μονάδα ξεκίνησε από τον Βόλο, η απόσταση είναι 70 χλμ., με μεγάλο μέρος της διαδρομής να είναι επαρχιακός δρόμος» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: 

«Όταν έφτασε στο σημείο, 45 λεπτά περίπου μετά, ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους διασώστες και τον ιατρό του ΕΚΑΒ, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού, θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ