Χαλκίδα - Λυκόφρωνος: Ξηλώθηκε η διάβαση πεζών μετά απο καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Λυκόφρωνος: Ξηλώθηκε η διάβαση πεζών μετά απο καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προσέφυγε ο Χαλκιδέος δικηγόρος Δημήτρης Καρβέλης, ο οποίος κατήγγειλε, ως παράνομη, την απόφαση του Χρήστου Παγώνη να κατασκευάσει ο Δήμος Χαλκιδέων την διάβαση πεζών που βλέπετε έξω από επιχείρηση στην οδό Λυκόφρωνος...

Πριν λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι η καταγγελία έγινε δεκτή και με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ξηλώθηκε η διάβαση πεζών.

«Αυτή έγινε όχι για να εξυπηρετήσει με ασφάλεια τους πεζούς αλλά αποκλειστικά τον επιχειρηματία, να προβάλει την επιχείρηση του και να διοργανώνει επάνω σε αυτήν Street food party και χορευτικές εκδηλώσεις μετατρεποντας τη γειτονιά μας σε τσίρκο!», τόνισε στη σελίδα του στο facebook, ενώ επισημαίνει ότι έπονται αστικές και ποινικές διώξεις εναντίον του Χρήστου Παγώνη και του πρώην Αντιδημάρχου, Θανάση Τριανταφύλλου, αναρτώντας τα εξής:


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημήτρη Καρβέλη:

«Δήμαρχος και αντιδήμαρχος παρανομούντες και με απόφαση του Διοικητικού τους Προϊσταμένου!
 
Τον Δεκέμβριο του 2018, πριν εννέα μήνες, είχα στείλει εξώδικη αναφορά – πρόσκληση προς τον τότε Δήμαρχο με την οποία του έκανα γνωστές παράνομες ενέργειες του αντιδημάρχου του Θανάση Τριανταφύλλου που αφορούσαν παράνομη κατασκευή πεζοδρομίου και διάβασης πεζών μπροστά σε επιχείρηση καφενείου απέναντι από το γραφείο μου στην οδό Λυκόφρωνος και τον καλούσα να μου δώσει τις αποφάσεις και τις τεχνικές μελέτες που προβλέπει ο νόμος για τέτοιες κατασκευές.
 

Αυτός αδιαφόρησε παντελώς, (κοινώς με έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια) πλήν όμως όταν τον Ιούλιο του 2019 μάθανε ότι τις παρανομίες τους έχει αρχίσει και τις ερευνά ο Εισαγγελέας και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η διάβαση αυτή ήταν εντελώς παράνομη, έφερε σαν έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την μεταφορά άλλης (από πολλών ετών κατασκευασμένης) διάβασης στο σημείο που είχαν κατασκευάσει την παράνομη, πιστεύοντας ο φουκαράς πρώην Δήμαρχος ότι θα γλυτώσει την παραπομπή του σε ποινικό Δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος!
 

Φυσικά τους πήρα είδηση, τους κατήγγειλα στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος όπως ήταν φυσικό ακύρωσε την παράνομη απόφαση του Παγώνη.
 

Χθές ξηλώθηκε η παράνομη διάβαση πεζών που είχε στηθεί μπροστά σε επιχείρηση εντελώς παράνομα!!
 

Και φυσικά αυτή η υπόθεση δεν τελείωσε εδώ! Τώρα θα αρχίσουν και οι αστικές δίκες και έπονται και οι ποινικές διώξεις!!
 

Ηθικόν δίδαγμα: Η νομιμότητα μπορεί να αργεί να φέρει αποτελέσματα αλλά κάποια στιγμή θα φέρει! Όταν βλέπετε εξόφθαλμες παρανομίες, να τις καταγγέλλετε!!! Αν όλοι οι πολίτες κάνουμε επίθεση για νομιμότητα, η κοινωνία μας και η ζωή μας θα γίνουν καλύτερες!!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA