Άγνωστοι με μηχανή «γάζωσαν» επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο - Είχε εμπλακεί σε υπόθεση με επίορκους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγνωστοι με μηχανή «γάζωσαν» επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο - Είχε εμπλακεί σε υπόθεση με επίορκους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε στο Χαϊδάρι στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29-10-2019) έπειτα από μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου...

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα «γάζωσαν» με καλάσνικοφ το τζιπ στο οποίο επέβαινε 49χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Αττικόν», και λίγο μετά τις 18:00 άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής καφέ που φέρεται να διατηρεί και χαρτοπαικτική λέσχη και σύμφωνα με το tovima.gr, είχε απασχολήσει τις δικαστικές αρχές από το 1998 για ενδεχόμενη σχέση του με προστασία καταστημάτων με την βοήθεια επίορκων αστυνομικών.

Μάλιστα εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήταν μαζί του δύο ή τρεις αστυνομικοί, την ώρα της επίθεσης. 

Το όνομα του επιχειρηματία είχε εμπλακεί στην έρευνα του Εισαγγελέα Γ. Γεράκη για εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς στην Αστυνομία.

Στην ίδια έρευνα είχε εξετασθεί κι η εμπλοκή του πρώην αστυνομικού των ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 στη Παιανία.

Όμως η έρευνα αυτή οδήγησε στην απαλλαγή των κατηγορουμένων.

Το θύμα της μαφιόζικης ενέργειας είχε καταδικαστεί σε μικρή ποινή προ μερικών ετών για υπόθεση νυχτερινών καταστημάτων, ενώ ένα κατάστημά του στο Χαϊδάρι είχε γίνει στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος προ τριετίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA