Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβαδειά την ημέρα της απεργίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβαδειά την ημέρα της απεργίας (ΦΩΤΟ)

Την πόλη της Λιβαδειάς επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02-10-2019) ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε με κατοίκους, αλλά και τοπικούς φορείς, ενώ δεν παρέλειψε να ακούσει τα αιτήματά τους.

«Ήταν πολύ συγκινητική η υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι πολίτες στη Λιβαδειά» σημείωσε, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στην περιοχή του Αγίου Νικόλα, στη Βοιωτία, για την τελετή θεμελίωσης της νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από φυσικό αέριο του Ομίλου Μυτιληναίου. 

Κατά της απεργίας ο Κυριάκος

Με μήνυμά του στα social media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε για την απεργία της Τετάρτης:

«Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί. Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια. Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν. Εμείς νομοθετούμε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. 

Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 

Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία. Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA