Πολλοί ιδιώτες και επιχειρηματίες έδωσαν χρήματα για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ και δεν βγήκαν να το ανακοινώσουν | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολλοί ιδιώτες και επιχειρηματίες έδωσαν χρήματα για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ και δεν βγήκαν να το ανακοινώσουν

Συνεχίζεται ακατάπαυστα η προσπάθεια του κόσμου για την οικονομική ενίσχυση στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς των γονιών του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ και ήδη το ποσό ξεπερνάει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ...

Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, άσχετα αν τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί οι διαδικτυακές αναρτήσεις στα social media.

Στη προσπάθεια αυτή έχουν συμβάλλει με χρήματα χιλιάδες πολίτες, από τον πιο φτωχό μέχρι ιδιώτες και επιχειρηματίες, οι περισσότεροι των οποίων δεν βγήκαν να το ανακοινώσουν, πράττοντας το αυτονόητο.

Υπάρχουν ωστόσο και άτομα που θέλησαν να διαφημίσουν την πράξη τους για να εισπράξουν το ...χειροκρότημα.

Και δεν αναφερόμαστε στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται για να μαζευτούν χρήματα, αλλά στις αναρτήσεις τύπου «Η επιχείρηση αναλαμβάνει τα έξοδα...», «πρόσφερα τόσα...», κ.α.

Το μυαλό όσων άσκησαν πραγματική φιλανθρωπία είναι αποκλειστικά στη συγκέντρωση των χρημάτων για να ταξιδέψει στη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και πουθενά αλλού.

Γιατί όπως λένε και οι φιλόσοφοι: «Η φιλανθρωπία πρέπει να είναι μια πράξη ταπεινοφροσύνης χωρίς διαφήμιση και αλλότριους σκοπούς...»

Όσο για τον Μαραθώνιο στη Χαλκίδα...

Ακόμη δεν έχουν απαντήσει οι διοργανωτές στον κόσμο, που συνεχίζει να αναρωτιέται, πως είναι δυνατόν με 3.500 χιλιάδες άτομα να συγκεντρώνεται μόνο το ποσό των 13.880 ευρώ, κάτι το οποίο χαρακτηρίστηκε και ως επιτυχία από τους διοργανωτές!

Το θέμα ήρθε στο «φως» από το EviaZoom.gr και θα έχει και συνέχεια...

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA