Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ (ΦΩΤΟ)

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, επισκέφτηκε την Παρασκευή (11-10-2019) την Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) Χαλκίδας του Οργανισμού, όπου συζήτησε με τον Διευθυντή της σχολής, Ιωάννη Λιάσκο, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τον Πρόεδρο του σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας, Ιωάννη Παπαθανασίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση...

Ο Σπύρος Πρωτοψάλτης ενημερώθηκε σε σχέση με τις υφιστάμενες ανάγκες της περιοχής και αποφάσισε τη δημιουργία τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑ.Σ. Χαλκίδας του ΟΑΕΔ. Στην υλοποίηση αυτής της απόφασης θα συμπράξει το σωματείο Αρτοποιών παρέχοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Επίσης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους βουλευτές Ευβοίας της Ν.Δ., Σίμο Κεδίκογλου και Θανάση Ζεμπίλη, με την ηγεσία του Επιμελητηρίου Ευβοίας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Γιώργο Κελαϊδίτη.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αποφασίστηκε η σύμπραξη του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου, με σκοπό τη στοχευμένη κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ