Τον είχε σκοτώσει ο κουμπάρος του! Δολοφονία αποδείχτηκε η εξαφάνιση που είχε δηλωθεί από το 2016 στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τον είχε σκοτώσει ο κουμπάρος του! Δολοφονία αποδείχτηκε η εξαφάνιση που είχε δηλωθεί από το 2016 στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξαφάνιση του 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή είχε δηλωθεί το 2016 από τον γιο του, στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα!

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, χρειάστηκε να γίνει έρευνα από την εκπομπή «Φως το Τούνελ», η οποία αποκάλυψε πως ο ηλικιωμένος είχε δολοφονηθεί στη Σάμο από τον 74χρονο κουμπάρο του για οικονομικές διαφορές.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα.

Συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Σάμου.

Με την υπόθεση, όπως προαναφέρθηκε ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στη κάμερα της οποίας ο δράστης μίλησε και όπως φαίνεται υπέπεσε και εκεί σε αρκετές αντιφάσεις. 

Όπως αποκαλύφθηκε, στις 11 Νοεμβρίου 2016, ύστερα από έντονο τσακωμό που είχαν οι δύο άντρες έξω από το σπίτι του, τον χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και ο ηλικιωμένος σωριάστηκε νεκρός.

Έξω από την οικία του θύματος είχε βρεθεί μία τεχνητή οδοντοστοιχία κάτω γνάθου άλλα δυστυχώς από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια δεν είχε εντοπιστεί σαφές γενετικό υλικό και αυτό σίγουρα επιβράδυνε τις προανακριτικές ενέργειες. 

Ο δράστης μετά τον θάνατο του θύματος τον μετέφερε με το όχημά του σε απόκρημνη περιοχή στη Σάμο, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας, στο Κοκκάρι Σάμου, όπου κάλυψε μάλιστα το σώμα του με κλαδιά. 

Σήμερα, ο δράστης υπέδειξε το σημείο, όπου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θα αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για εξέταση. 

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, στις 26 Νοεμβρίου 2016 δηλώθηκε η εξαφάνιση του 92χρονου από τον γιο του στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας του Νομού Ευβοίας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA