Black Friday: Εκπτώσεις της πλάκας στην Αβάντων - Δείτε τι αντίκρισε αναγνώστης σε βιτρίνα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Black Friday: Εκπτώσεις της πλάκας στην Αβάντων - Δείτε τι αντίκρισε αναγνώστης σε βιτρίνα!

Κατώτερη των προσδοκιών σε σύγκριση και με τις προηγούμενες χρονιές αποδείχθηκε η φετινή Black Friday στα εμπορικά κέντρα της χώρας...

Βασική αιτία οι μικρές εκπτώσεις και στη μικρή αγορά της Χαλκίδας, όπως καταγγέλλει και στο EviaZoom.gr, o αναγνώστης, Αντώνης Πέτρου που βρέθηκε στην Αβάντων, καθώς όπως τονίζει, χαρακτηριστικό είναι ότι μία ανδρική μπλούζα που στοίχιζε 25 ευρώ, είχε έκπτωση μόλις 5 ευρώ.

Όπως λέει στην ηλεκτρονική επιστολή που μας απέστειλε:

«Με αφορμή αυτό που γράψατε χθες για την BLACK FRIDAY, θέλώ να σας αναφέρω ότι έκανα μία βόλτα στα μαγαζιά της Αβάντων και οι εκπτώσεις ήταν αστείες. Και το διαπίστωσα και λίγο αργότερα προσωπικά όταν πήγα με την γυναίκα μου να ψωνίσω μία ανδρική μπλούζα για μένα. Η τιμή της έγραφε 25 ευρώ με μία γραμμή στη μέση, και από κάτω έγραφε 20 ευρώ. Ρώτησα την πωλήτρια και μου επιβεβαίωσε ότι υπήρχε μία έκπτωση των 5 ευρώ λόγω της ημέρας.

Ο βασικός λόγος που σας γράφω είναι ότι πριν τρία χρόνια ήμουν στην Αμερική για την Ημέρα των Ευχαριστιών και πέτυχα την BLACK FRIDAY. Μία τηλεόραση που χρεωνόταν τις προηγούμενες μέρες 800 δολάρια, την είχαν σε προσφορά μόλις 40 για εκείνη τη μέρα!!

Γιαυτό είναι θεσμός στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα έχει αποτύχει πλήρως, καθώς δεν έχουν καταλάβει, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι η πραγματική BLACK FRIDAY σημαίνει ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και όχι εκπτώσεις.

Η BLACK FRIDAY είναι η ημέρα με τον μεγαλύτερο τζίρο πωλήσεων του έτους στην Αμερική από το 2005... Αυτά!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA