Έκρηξη ΛΑΡΚΟ: 6 συλλήψεις για τον θάνατο του Γιώργου Ψαρρά - Τι δήλωσε ο αδερφός του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκρηξη ΛΑΡΚΟ: 6 συλλήψεις για τον θάνατο του Γιώργου Ψαρρά - Τι δήλωσε ο αδερφός του! (ΒΙΝΤΕΟ)

6 άτομα οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια της Λαμίας, έπειτα από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα νωρίτερα στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, όπου ο 55χρονος εργάτης και πατέρας τριών παιδιών, Γιώργος Ψαρράς βρήκε τον θάνατο... 
  
Ειδικότερα, πρόκειται για τον Διευθυντή του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και για άλλους πέντε εργαζομένους, εναντίον των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για έκρηξη που προκάλεσε θάνατο, εκ παραλείψεώς τους, καθώς και για έκθεση σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στην εταιρία αποφάσισαν την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης για την Παρασκευή, ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία της ζωής τους. 

Σημειώνεται ότι ο θάνατος του 55χρονου έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη λίστα με ανάλογα τραγικά περιστατικά που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν στην εταιρία.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι και ο αδερφός του 55χρονου εργάζεται στη ΛΑΡΚΟ, και άκουσε μάλιστα την έκρηξη. Ωστόσο δεν περίμενε πως λίγη ώρα αργότερα η έκρηξη θα εξελισσόταν σε τραγικό συμβάν. Ούτε οι εργαζόμενοι μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε το τραγικό δυστύχημα. 

Όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποί τους, όλα έγιναν στο τμήμα της κοκκοποίησης, εκεί δηλαδή όπου το μετάλλευμα βρίσκεται στην τελική του φάση.

Σ’ εκείνο το σημείο, όπως τονίζουν, κάτω από άγνωστες συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη και ο εργαζόμενος βρήκε τραγικό θάνατο γιατί ήταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης. Σε κοντινή απόσταση ήταν άλλοι τρεις εργαζόμενοι, χωρίς όμως να πάθει κάποιος κάτι. 

Το τραγικό συμβάν προστίθεται στον κατάλογο με τα έξι θανατηφόρα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στη ΛΑΡΚΟ από το 2009. Είναι μάλιστα το δεύτερο τους τελευταίους δύο μήνες.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA