Εύβοια: 85 μαμάδες θήλασαν δημόσια τα μωρά τους σε Χαλκίδα, Λίμνη και Κάρυστο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εύβοια: 85 μαμάδες θήλασαν δημόσια τα μωρά τους σε Χαλκίδα, Λίμνη και Κάρυστο (ΦΩΤΟ)

Συνολικά 85 μαμάδες θήλασαν δημόσια τα μωρά τους την Κυριακή (03-11-2019) σε Χαλκίδα, Λίμνη και Κάρυστο, στο πλαίσιο του 10oυ Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, που διοργανώθηκε σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας...
 

Όπως ανακοινώθηκε, και στις τρεις περιοχές της Εύβοιας, θήλασαν μωρά από 37 ημερών ως παιδιά 6 χρονών, ενώ συνολικά 105 μητέρες και μέλλουσες μητέρες καταγράφηκαν στις εκδηλώσεις.

Για την Xαλκιδα και την Εύβοια γενικότερα την διοργάνωση είχε αναλάβει και φέτος η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ευβοίας.

Απρόοπτο στη Χαλκίδα

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ευβοίας ενημέρωσε ότι λόγω κωλύματος του Δήμου Χαλκιδέων άλλαξε τελευταία στιγμή ο χώρος της εκδήλωσης, «παρόλο που ως χτες είχαμε τηλεφωνική διαβεβαίωση ότι όλα έβαιναν καλώς και ο πανελλαδικός δημόσιος θηλασμός στη Χαλκίδα θα γινόταν σε δημόσιο χώρο», τονίζουν οι διαχειρίστριες της ομάδας.

Τελικά ο δημόσιος θηλασμός έγινε στο παραλιακό μαγαζί
«Stavento» και όχι στη πλατεία Μάλλιου.

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ: Παράνομα τα εξοχικά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη Βόρεια Εύβοια

Παράνομο έκριναν ξανά οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι είναι το πολεοδομικό σχέδιο οικισμού στη Βόρεια Εύβοια των συναδέλφων τους, της Ένωσης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ