Ιστιαία: Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία: Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά

Η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr αναφέρει:

«Η Κ.Ο. Ιστιαίας καταγγέλλει την νέα δημοτική αρχή του κ. Κοτζιά που με πρόσχημα το σύνθημα «καθαρή πόλη» κατέβασε το πανό του ΚΚΕ που προπαγάνδιζε την συγκέντρωση που έχει το κόμμα μας την Κυριακή με τον Γ. Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος με την δήθεν περιβαλλοντική ευαισθησία επιδιώκει να εμποδίσει την επαφή του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους της περιοχής, με προσχήματα που δεν αντέχουν στην κριτική.Τον προειδοποιούμε ότι δεν θα τα καταφέρει.

Η ιστορία λέει ότι το ΚΚΕ 100 χρόνια τώρα δεν μπόρεσαν να το φιμώσουν, να το φοβίσουν με όσα μέσα και αν χρησιμοποίησαν οι ομοιδεάτες του κ. Κοντζιά.

Το πείσμα των κομμουνιστών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και το εισπράττουν, το διαπιστώνουν γρήγορα όσοι προσπάθησαν να απαγορεύσουν και να περιορίσουν την δράση του κόμματός μας.

Αν κάποιοι ζήλεψαν το νόμος και τάξη του κ. Μητσοτάκη ας μην ξεγελιούνται γιατί θα διαπιστώσουν ότι ο λαός η νεολαία θα «τσαλακώσει» τα σχέδια τους και θα αποκαλύψει τις πραγματικές τους προθέσεις».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA