Μουσική εκδήλωση με τη Χάρις Αλεξίου στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μουσική εκδήλωση με τη Χάρις Αλεξίου στη Χαλκίδα

Στο πλαίσιο των φετινών ΚΖ΄ (27ων) Δημήτριων, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας διοργανώνει  Τιμητική Συναυλία –  Αφιέρωμα στη κορυφαία  Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου...

Η  Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10  Νοεμβρίου 2019, στις 19:00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Χαϊνά 93 – Χαλκίδα), από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα  τιμηθεί η Χάρις Αλεξίου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσφορά Τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Ιερού Ναού  Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος  «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος».

Την Ορχήστρα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Όλγα Κετσεμενίδου στο πιάνο, Ρέα Κάβουρα στο ακορντεόν, Πόπη Στρατάκια στο συνθεσάιζερ, Νίκος Μπόμπορης στην κλασική κιθάρα, Πολίνα Ντμίτροβα στο φλάουτο, Βούλα Μπλέτσα στο κλαρινέτο, Χρήστος Μαρμαρινός στο κλαρίνο, Δημήτρης Κικίδης στο ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Μίχος στη ντραμς, Χρήστος Κοκοκύρης στα κρουστά, Παναγιώτης Παπαθανασίου και ο Νίκος Γριμπάς στο μπουζούκι.

Τα τραγούδια ερμηνεύει η Φωτεινή Καπαγιάννη, ενώ την Ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Παπαθανασίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA