Βίαιη επιδρομή των ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Ξυλοκοπήθηκε 20χρονη και χτύπησαν δημοσιογράφο που κατέγραφε την απρόκλητη επίθεση στον κόσμο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίαιη επιδρομή των ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Ξυλοκοπήθηκε 20χρονη και χτύπησαν δημοσιογράφο που κατέγραφε την απρόκλητη επίθεση στον κόσμο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Η πορεία για το Πολυτεχνείο ολοκληρώθηκε ειρηνικά, αλλά το βράδυ σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, αλλά με άγρια επιδρομή από τα ΜΑΤ, τα οποία ακινητοποιούσαν με βία όποιον έβλεπαν μπροστά τους...

Δυνάμεις των ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων επιχείρησαν να διασπάσουν ομάδες αντιεξουσιαστών ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.

Προχώρησαν σε 28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές, ενώ σχεδόν κάθε δρόμος και στενό γύρω από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Εξαρχείων ήταν γεμάτα από αστυνομικούς και κλούβες.  
Οι αστυνομικοί μπούκαραν σε πολυκατοικίες και σε ανοιχτά μαγαζιά της περιοχής, προσαγάγοντας βιαίως όποιον έβλεπαν μπροστά τους. 

Μάλιστα, μία 20χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε από αστυνομικούς, έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Η άτυχη κοπέλα αναφέρει στο newsit.gr:

«Έτσι όπως καθόμουνα με κάτι παιδιά, έρχονται κάτι παιδιά και φωνάζουν έρχονται οι μπάτσοι. Εγώ κάνω στην άκρη, δεν ήξερα τι να κάνω και με στριμώχνουν σε μια γωνία. Με βαράνε με τα γκλομπ, με τις ασπίδες, με κλωτσάνε. Τους λέω βοήθεια παιδιά τρέχει αίμα. Και ουσιαστικά τίποτα. Συνεχίσανε… Και μετά συνεχίσανε προς τα πάνω. Εμένα πετιόταν αίμα παντού και με βοήθησαν κάτι παιδιά να γλιτώσω. Αυτό».
Επίθεση από τα ΜΑΤ δέχτηκε και δημοσιογράφος του newsit.gr από άνδρες των ΜΑΤ, όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις βίαιες επιθέσεις των αστυνομικών έξω από καταστήματα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάριο Αραβαντινό, τρεις άνδρες των ΜΑΤ του επιτέθηκαν ένας τον χτύπησε στο αριστερό του χέρι, ένας έπεσε πάνω του με την ασπίδα και ένας τρίτος χτύπησε το χέρι του για να πέσει κάτω το κινητό του.

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

Παράλληλα οι κάτοικοι εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την παρουσία των ΜΑΤ στην περιοχή καθώς όπως λένε «πετάνε χημικά και κρότους λάμψης χωρίς λόγο».

ΒΙΝΤΕΟ 

Η στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA