Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος πολίστας - Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από όχημα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος πολίστας - Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από όχημα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Bαρύτατο πένθος σκόρπισε στην οικογένεια της υδατοσφαίρισης και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό ο τραγικός θάνατος του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή...

Ο 21χρονος τερματοφύλακας ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και αγωνιζόταν στο Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Ήταν λίγο μετά τις 24:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (03-11-2019) όταν ο 21χρονος επέβαινε ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος φίλος του. 

Όταν βρέθηκαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, ο οδηγός του οχήματος άκουσε έναν θόρυβο. Ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, για να δει τι συμβαίνει και τότε ο νεαρός αθλητής βγήκε έξω.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, όχημα που πέρασε με αυξημένη ταχύτητα από το σημείο, παρέσυρε τον νεαρό πολίστα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της ομάδας πόλο της Χίου μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», είπε ο προπονητής του Μαντή στη Χίο, Γιώργος Ντόσκας. «Ήταν ένα παιδί που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα του. Είμαι συγκλονισμένος δεν ξέρω τι να πω αυτές τις ώρες. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ο 21χρονος ήταν ο γκολκήπερ της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νεότητας το 2015 στο Μπακού, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά. Φέτος αγωνιζόταν βασικός στον Ν.Ο. Χίου, αλλά είχε μείνει στην Αθήνα μετά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας του με τη Βουλιαγμένη.

Είχε αγωνιστεί επίσης στη Γλυφαδα, στον Πανιώνιο, στο Παλαιό Φάληρο και στον Υδραϊκό.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA