Ο Μητσοτάκης έθεσε σε λειτουργία το «1142»: Καταγγελίες για το κάπνισμα αλλά με χρέωση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μητσοτάκης έθεσε σε λειτουργία το «1142»: Καταγγελίες για το κάπνισμα αλλά με χρέωση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκδήλωση επίσημης ενημέρωσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος από το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκε και η λειτουργία της γραμμής, ενημέρωσης και καταγγελιών «1142» για τον αντικαπνιστικό νόμο, κάτι που δεν είναι δωρεάν αλλά με χρέωση...

«Η απαγόρευση του καπνίσματος αποτελεί μία τολμηρή πρωτοβουλία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Μία εμβληματική κίνηση εκσυγχρονισμού και εξευγενισμού της καθημερινότητάς μας. Αλλά και μία άσκηση αλληλοσεβασμού που τελικά ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο πρωθυπουργός στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση επίσημης ενημέρωσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος από το Υπουργείο Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη πως και άλλες χώρες το κατάφεραν και μπορεί να το πράξει και η χώρα μας, και συμπλήρωσε: «δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία του τύπου, “αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα”».

Γραμμή καταγγελιών «1142»

Στη μάχη κατά του καπνίσματος μπήκε ο τετραψήφιος αριθμός «1142». Οι καταγγελίες θα είναι πλέον επώνυμες και ανάλογα με τον αριθμό τους για ένα συγκεκριμένο μέρος, θα ενεργοποιούνται τα αρμόδια κλιμάκια για τους ελέγχους που προβλέπουν και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Η γραμμή ενημέρωσης και καταγγελιών 1142 για τον αντικαπνιστικό νόμο δεν είναι δωρεάν αλλά χρεώνεται χωρίς να αναφέρεται μάλιστα στο ηχογραφημένο μήνυμα της υποδοχής το κόστος παρά μόνο ότι η «χρέωση για τη συγκεκριμένη χρήση εξαρτάται από τον κατάλογο του παρόχου σας».
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA