Περίεργο συμβάν στη Χαλκίδα: Ντελιβεράς κατήγγειλε ότι απειλήθηκε με μαχαίρι από πελάτη αλλά μετά ...τα πήρε πίσω! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Περίεργο συμβάν στη Χαλκίδα: Ντελιβεράς κατήγγειλε ότι απειλήθηκε με μαχαίρι από πελάτη αλλά μετά ...τα πήρε πίσω!

Το περίεργο συμβάν έγινε πριν λίγες μέρες στη Λεωφόρο Χαϊνά...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας νεαρός ντελιβεράς γνωστού fast-food της Χαλκίδας μετέβη σε επιχείρηση για να παραδώσει έναν καφέ και λίγο αργότερα κατήγγειλε τηλεφωνικά στο 100 ότι απειλήθηκε με μαχαίρι από τον νεαρό πελάτη, έπειτα από διαπληκτισμό που ακολούθησε, χωρίς να τους δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπως όφειλαν, ωστόσο ο νεαρός ντελιβεράς τους είπε ξαφνικά ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση, παίρνοντας πίσω αυτά που είχε καταγγείλει ο ίδιος πριν λίγη ώρα, με αποτέλεσμα η περίεργη υπόθεση να κλείσει εκεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναφέρουμε τα στοιχεία των δύο επιχειρήσεων καθώς επίσημα το συμβάν είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Ανεπίσημες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο ντελιβεράς δέχθηκε παρότρυνση και από τον υπεύθυνο του fast-food που εργάζεται ώστε να μην καταγγείλει επίσημα το περιστατικό, ενώ την ίδια ώρα ο νεαρός πελάτης αρνείται ότι έβγαλε μαχαίρι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA