Στην Αιδηψό βρέθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Στην Αιδηψό βρέθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Αιδηψού πραγματοποίησε προχθές ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ, Θεόδωρος Κλιάρης...

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Λιμενάρχη Αιδηψού Πλωτάρχη ΛΣ Σωτήριο Δανίκα, καθώς και με στελέχη του Λιμεναρχείου και των Λιμενικών Αρχών που υπάγονται στην Αιδηψό, του Α΄Λ/Τ Ωρεών και του Λ/Σ Λίμνης.

Επίσης παρέστη στον αγιασμό του νέου περιπολικού σκάφους που πρόσφατα διατέθηκε στην εν λόγω Λιμενική Αρχή, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης του, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για θέματα της περιοχής, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Σώματος.

Βόρεια Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά ο 49χρονος αγρότης που είχε καταγγείλει για «φακελάκι» και δωροδοκία την διευθύντρια του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκάλεσε στην Ιστιαία και όχι μόνο ο αιφνίδιος θάνατος του 49χρονου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πριν λίγες μέρες, υπέστη ανακ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ