Χαλκίδα: Βρέθηκαν δύο πολεμικές οβίδες στο Εγγλεζονήσι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Βρέθηκαν δύο πολεμικές οβίδες στο Εγγλεζονήσι (ΦΩΤΟ)

Μετά την Έξω Παναγίτσα, σειρά είχε το Εγγλεζονήσι...

Ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής (01-11-2019) η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας από ιδιώτη, σχετικά με τον εντοπισμό δύο οβίδων, μήκους περίπου 50 εκατοστών έκαστη, μερικώς οξειδωμένων, στη θαλάσσια περιοχή του Εγγλεζονησίου, απέναντι από την παραλία Παναγίτσας-Δροσιάς.

Η πρώτη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 1,5 μέτρου και σε απόσταση ενός μέτρου από την ακτή, ενώ η δεύτερη σε βάθος 3 μέτρων και σε απόσταση πέντε μέτρων περίπου από την ακτογραμμή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου για τις δικές της ενέργειες, ενώ το σημείο φυλάσσεται από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, το θαλάσσιο στίγμα ανεύρεσης σημάνθηκε και στο σημείο της παραλίας, η οποία δεν είναι πολυσύχναστη, απαγορεύτηκε η κολύμβηση.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έξω Παναγίτσα: Βρέθηκαν δύο πολεμικές οβίδες μέσα στη θάλασσα - Φυλάσσεται το σημείο και απαγορεύτηκε η κολύμβηση!

Έξω Παναγίτσα: Βρέθηκαν πυρομαχικά μέσα στη θάλασσα!

Το MEGA για το βίντεο - ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με την διάρρηξη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «LIVE NEWS»

Στα πρώτα θέματα του δελτίου ειδήσεων του MEGA και της εκπομπής «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου, μεταδόθηκε το βίντεο - ντοκουμέντο ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ