Αλβανός δραπέτης έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αλβανός δραπέτης έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών ΙΧ, έκοψε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε...

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο δραπέτης έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει να βγει εκτός Ελλάδας 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10-12-2019)  κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. 

Φέρεται να μπήκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και κατευθύνεται στην Αλβανία. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει και εξαφανιστεί στην Αλβανία.

Από τις δικαστικές αρχές είχε τεθεί ο όρος να φέρει «βραχιολάκι» για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA