Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι βίαζε 9χρονο μαθητή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι βίαζε 9χρονο μαθητή (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 61χρονου Έλληνα καθηγητή μουσικής, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα στις 15 Νοεμβρίου 2019 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου...

Οι γονείς ενός 9χρονου μαθητή στον Κορυδαλλό Αττικής κατηγόρησαν τον 61χρονο που του μάθαινε κιθάρα ότι κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί τους. Μάλιστα, ο πατέρας του 9χρονου, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι του καθηγητή και του επιτέθηκε.

Πρόκειται για τον Εμανουήλ Μυταρά του Νικολάου και της Κυριακής που γεννήθηκε στις 30.1.1958 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι καθηγητής κιθάρας. 


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 10-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων παθόντων (ανηλίκων) καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA