Διακοπή νερού σε περιοχές της Χαλκίδας - «Θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν», λέει ο έκθετος Δήμος Χαλκιδέων - Τι καταγγέλλει αναγνώστης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διακοπή νερού σε περιοχές της Χαλκίδας - «Θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν», λέει ο έκθετος Δήμος Χαλκιδέων - Τι καταγγέλλει αναγνώστης!

Χωρίς νερό έχουν μείνει πολλοί κάτοικοι μέσα στο κρύο και τις γιορτές...

Ο Δήμος Χαλκιδέων κάνει λόγο για διακοπή υδροδότησης σε Κάνηθο και Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνος, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες και από άλλες περιοχές που έχουν μείνει χωρίς νερό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

«Σας ενημερώνουμε ότι η διακοπή της υδροδότησης σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνος και της Κανήθου οφείλεται σε βλάβη της ηλεκτροδότησης (καλώδια της ΔΕΗ) στην περιοχή των Ούγκρων.

Λόγω της κακοκαιρίας, η πρόσβαση από τα αρμόδια συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερής και γι’αυτό τον λόγο ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας φροντίζει για τη διάνοιξη του δρόμου και ειδικό όχημα από την περιφερειακή ΔΕΔΔΗΕ από τη Λαμία κινείται προς την τοποθεσία, για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».


Καταγγελία αναγνώστη

Ο κάτοικος Σάββας Κεχαγιάς που διαμένει στη Κάνηθο απέστειλε το ακόλουθο κείμενο στο EviaZoom.gr:

«Ολη την ημερα, Δευτερα 30/12/2019, δεν εχουμε ροη νερου στην Κανηθο, τρεχει μια κλωστή στις κατω βρύσες ισα -ισα να γεμισεις ενα ποτηρι νερο σε ενα 10λεπτο. Δεν υπάρχει ενημερωση, δεν απαντα κανενας στα τηλέφωνα βλαβών, δεν αναφερετε τίποτα σε κανενα ρεπορταζ.

Αν προσθέσεις και την ελλειψη φωτισμου στους δρόμους, ανετα νιώθεις οτι γύρισες τον χρονο πισω και εισαι στην δεκαετια του 50. 

Αν με μια βροχη εγιναν ολα αυτα, οταν αρχίσουν τα δύσκολα οι ανθρωποι αυτοι θα ειναι απλά επικίνδυνοι... 

Ενημερωστε μας τουλαχιστον εσεις να δουμε τι θα γίνει. Ειναι γιορτες και δεν μπορουμε ουτε να πλυθούμε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA