Διαμαρτυρία για το προσφυγικό στη Χαλκίδα: Με Βάκα και λίγο κόσμο η συγκέντρωση - Δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαμαρτυρία για το προσφυγικό στη Χαλκίδα: Με Βάκα και λίγο κόσμο η συγκέντρωση - Δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14-12-2019) στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Αυλίδας για την επέκταση του hot spot στη Ριτσώνα...

Λίγο η βροχή και λίγο ότι όλα έχουν κριθεί με την μεταφορά άλλων 2.000 περίπου προσφύγων - μεταναστών στη περιοχή που θα διαμένουν σε επιπλωμένα διαμερίσματα (δείτε ΕΔΩ), ήταν αρκετά για να μην έχει πολύ κόσμο η συγκέντρωση. 
Το παρών έδωσαν κάτοικοι της Αυλίδας, τοπικοί - δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί, με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Μάνο Φωτάκη (το 2014), να έρχεται σε αντιπαράθεση με παρευρισκόμενους, φωνάζοντας ότι ο Δήμος έπρεπε να βάλει πούλμαν σε δύο, τρία μέρη, με αφορμή την μικρή συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA