Εικόνες χάους: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας! Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στο έλεος του χιονιά και στη Μαλακάσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εικόνες χάους: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας! Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στο έλεος του χιονιά και στη Μαλακάσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Κομμένη» στα δύο η Ελλάδα...

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς το απόγευμα της Δευτέρας (30-12-2019) καθώς για αρκετή ώρα είχε κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας.
 
Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας από το ύψος των διοδίων στις Αφίδνες και στα δύο ρεύματα.
 
Την ίδια ώρα δημιουργήθηκε σοβαρό μποτιλιάρισμα στη περιοχή της Μαλακάσας με ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων για τουλάχιστον 3 ώρες.

Και όλα αυτά με λίγους πόντους χιόνι!

Τελικά λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και στη Μαλακάσα σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ