Έκοψαν κλήση σε Δήμαρχο για παράνομο παρκάρισμα - Αυτή ήταν η αντίδρασή του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Έκοψαν κλήση σε Δήμαρχο για παράνομο παρκάρισμα - Αυτή ήταν η αντίδρασή του! (ΦΩΤΟ)

Κλήση για παράνομο παρκάρισμα πήρε πριν λίγες μέρες στις Σέρρες ο Δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Χρυσάφης με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στον τρόπο που αντέδρασε...
 

Συγκεκριμένα, ο Α. Χρυσάφης πάρκαρε με το συμβατικό του αυτοκίνητο σε χώρο, όπου επιτρέπεται η στάθμευση μόνο υπηρεσιακών οχημάτων. 

Η Τροχαία πέρασε και του έκοψε κλήση με τον Δήμαρχο Σερρών να πληρώνει το πρόστιμο των 40 ευρώ και να δίνει συγχαρητήρια στις Αρχές.
 

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου» τονίζει σε δημοσίευσή του στο Facebook.

Όπως επισημαίνει, «πρέπει πρώτα απ’ όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατί μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα! «Η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο!» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος με την ανάρτησή του να έχει εκατοντάδες «μού αρέσει» και επιδοκιμαστικά σχόλια.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα