Νοσοκομεία Θήβας - Λιβαδειάς: Παραιτήθηκε πριν αναλάβει ο νέος Διοικητής - Τον κατηγόρησαν ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομεία Θήβας - Λιβαδειάς: Παραιτήθηκε πριν αναλάβει ο νέος Διοικητής - Τον κατηγόρησαν ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα! (ΦΩΤΟ)

Τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί στο Υπουργείο Υγείας το θέμα των Διοικητών Νοσοκομείων, αφού ενώ τα στελέχη που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, δεν έχουν ακόμη διοριστεί επισήμως, άρχισαν οι παραιτήσεις...

Να σημειωθεί πως 20 ημέρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και τον σάλο που προκλήθηκε για τις επιλογές Κικίλια, το ΦΕΚ δεν έχει εκδοθεί ακόμη ώστε να αναλάβουν υπηρεσία.

Ο νέος Διοικητής των Νοσοκομείων Θήβας - Λιβαδειάς, Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος, (σ.σ. φωτο πάνω) έδωσε την παραίτησή του, πριν ακόμη αναλάβει.

Συγκεκριμένα έδωσε την παραίτησή του μετά τις έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία η οποία τον κατηγορούσε ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα που προέβλεπε η προκήρυξη, ενώ και το επάγγελμα του δεν σχετίζεται με τον τομέα της υγείας. Σημειώνεται ότι είναι αρχιτέκτονας.

Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αφού τον ευχαριστεί για την τιμητική θέση, επιφυλάσσεται να προβεί σε νομικές ενέργειες για όσα σε βάρος του έχουν ειπωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Κατέθεσα την παραίτηση μου στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, από την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΓΝ ΘΗΒΩΝ / ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΘΗΒΑ». Είναι εξαιρετικά τιμητικό το γεγονός πως η κυβέρνηση και ο Υπουργός, μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Αναπληρωτή διοικητή. Θα εξαντλούσα όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω αυτή την απόφασή τους». 

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA