Προφυλακίστηκε η 24χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι παράτησε το μωρό της στα σκουπίδια - Διαφώνησε η Ανακρίτρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προφυλακίστηκε η 24χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι παράτησε το μωρό της στα σκουπίδια - Διαφώνησε η Ανακρίτρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακιστέα κρίθηκε τελικά η 24χρονη από τη Γεωργία που φέρεται να παράτησε το μωρό της στα σκουπίδια, στη πόλη της Καλαμάτας...

Συγκεκριμένα, από το περασμένο Σάββατο, όταν απολογήθηκε στην Ανακρίτρια, είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για την προφυλάκισή της η μη.

Όπως ανέφεραν και οι συνήγοροι υπεράσπισης, η Ανακρίτρια Καλαμάτας συμφώνησε μαζί τους ότι δεν έπρεπε να προφυλακιστεί, ενώ ο Εισαγγελέας έκρινε το αντίθετο. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ληφθεί η τελική απόφαση από το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας μέσα σε διάστημα 5 ημερών.

Σήμερα, Παρασκευή (27-12-2019) το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας συνεδρίασε και αποφάσισε η 24χρονη να προφυλακιστεί έως τη δίκη της.

Η 24χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του πέντε ημερών αγοριού που γέννησε, ισχυρίζεται ότι δεν πέταξε το βρέφος μέσα στον κάδο απορριμμάτων, αλλά το άφησε μέσα σε μία χάρτινη σακούλα για να το πάρει κάποιος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ζήτησε μάλιστα, μέσω των δικηγόρων της, να παραδοθεί στις Αρχές οποιοδήποτε υλικό μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων ή σπιτιών. 

Δείτε τι είχαν δηλώσει, πριν λίγα 24ωρα, οι δικηγόροι της 24χρονης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA