Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία έξω από τη ΓΑΔΑ - Ζητείται η παραίτηση Χρυσοχοϊδη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία έξω από τη ΓΑΔΑ - Ζητείται η παραίτηση Χρυσοχοϊδη (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19-12-2019) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη ΓΑΔΑ, μετά το νέο τρομακτικό περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στο Κουκάκι...

«Για να μην γίνει συνήθεια η εικόνα μιας αστυνομικής μπότας στο πρόσωπο ενός ανθρώπου...», είναι το κύριο σύνθημα στο πανό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα πλακάτ καλούν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παραιτηθεί μετά το κρεσέντο αστυνομικής τρομοκρατίας που περιελάμβανε ακόμα και χρήση πλαστικών βολίδων. 

Το κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά τα συνεχόμενα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, τα πρόσφατα τρομακτικά περιστατικά ξεχείλισαν το ποτήρι.

Βίαιη εκκένωση καταλήψεων, εισβολή σε σπίτια χωρίς εισαγγελική εντολή, εξευτελιστική μεταχείριση και βασανιστήρια σε βάρος πολιτών, συνθέτουν μία εικόνα άγριας αστυνομικής καταστολής και καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που χαίρει πλήρους πολιτικής κάλυψης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδη, και από τον Πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε κινητοποίηση, σήμερα Πέμπτη 19/12 και ώρα 17:00, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με βασικό αίτημα την άμεση παραίτηση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έχει την κεντρική ευθύνη για τις εικόνες ντροπής και για το κράτος αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας που έχει δημιουργήσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA