«Συνελήφθησαν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί», λέει η ΕΛ.ΑΣ για τις εικόνες βίας και εξευτελισμού στο Αστυνομικό Τμήμα - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

«Συνελήφθησαν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί», λέει η ΕΛ.ΑΣ για τις εικόνες βίας και εξευτελισμού στο Αστυνομικό Τμήμα - Δείτε την ανακοίνωση!

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο του Documento, το οποίο αναπαρήγαγε και το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), με τις εικόνες βίας και εξευτελισμού σε βάρος γυναίκας ΑμεΑ από τους αστυνομικούς στο αμαρτωλό Τμήμα της Ομόνοιας, που έφερε αργότερα και την σύλληψη του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη γιατί διαμαρτυρήθηκε, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, που αφορούν σε περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, την 20η Οκτωβρίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου.

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. 

Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA