Τέλος τα μεσάνυχτα το Κοινωνικό Μέρισμα: Έφτιαξαν πλατφόρμα παραπόνων μετά το αλαλούμ - 266.000 αιτήσεις έχουν εγκριθεί εως τώρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέλος τα μεσάνυχτα το Κοινωνικό Μέρισμα: Έφτιαξαν πλατφόρμα παραπόνων μετά το αλαλούμ - 266.000 αιτήσεις έχουν εγκριθεί εως τώρα!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για όσους δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 700 ευρώ, καθώς κλείνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (26-12-2019) η πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων...

Επίσης εως τις 18:00 σήμερα το απόγευμα είχαν εγκριθεί 266.001 αιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.koinonikomerisma.gr. Ερώτημα παραμένει εάν θα συμπληρωθεί τελικά ο αριθμός των 307.000 εγκρίσεων, όπως ήταν η πρόβλεψη της κυβέρνησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στη σχετική πλατφόρμα.

Τα χρήματα του κοινωνικού μερίσματος αναμένεται να δοθούν την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, όπως δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα δημιουργήθηκε και πλατφόρμα υποβολής ενστάσεων για αυτούς που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και πλέον θα μπορούν να κάνουν αίτημα, το οποίο θα εξεταστεί άμεσα και θα δοθεί η απάντηση στον καθένα ξεχωριστά, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά αιτήματα για απορρίψεις αιτήσεων – σε δικαιούχους – για το κοινωνικό μέρισμα προχωρώντας στη λήψη αυτής της απόφασης. 

Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι ακόμη και σήμερα, όταν απορρίπτεται η αίτηση κάποιου, δεν του γνωστοποιείται ο ακριβής λόγος της απόρριψης.

Το αίτημα ένστασης υποβάλλεται από τη σελίδα της αίτησης σε περίπτωση μη έγκρισης. Η συγκεκριμένη σελίδα (πατήστε ΕΔΩ) θα παραμείνει ανοιχτή εως 15 Ιανουαρίου 2020.

Με τη διεύρυνση των δικαιούχων του μερίσματος, η κυβέρνηση αποσκοπεί να κάμψει τις αντιδράσεις, από όσους εξαιρέθηκαν της ενίσχυσης. Να σημειωθεί ότι έως τις 15 Ιανουαρίου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος ένστασης από τη σελίδα της αίτησης, σε περίπτωση μη-έγκρισης.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που δεν εγκρίθηκαν λόγω ΙΒΑΝ και έχουν ενημερωθεί σχετικά κατά την υποβολή της αίτησης. Τα αιτήματα ένστασης συγκεντρώνονται από την ΗΔΙΚΑ και θα διαβιβαστούν στην ΑΑΔΕ για περαιτέρω επεξεργασία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA