Βίντεο από τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ - Καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο από τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ - Καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε καταγράφονται τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18:00, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ως συνήθως. Αντιθέτως, είχε σταματήσει για περίπου 15 λεπτά στην πύλη της εισόδου, με αφορμή, ότι είχε χαλάσει η πύλη και δεν μπορούσε να ανοίξει.

Επειτα από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής, όμως, και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου, υπήρχαν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον των μελών της αποστολής του «Δικεφάλου».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και σε συνδυασμό με την παρουσία αστυνομικών με γκλομπ και ασπίδες, έπεσε αρκετό ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία, με τα... σκάγια να παίρνουν και τους παίκτες του «Δικεφάλου». Συγκεκριμένα, τους Σφιντέρσκι και Πασχαλάκη να δέχονται επίθεση, όπως καταγγέλουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια, το ξύλο συνεχίστηκε ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση της καταγγέλλει την Ελληνική Αστυνομία, η οποία οδήγησε στην ουσία την αποστολή μπροστά στους οπαδούς, ενώ κάνει λόγο και για προπηλακισμό από διαπιστευμένους φιλάθλους των γηπεδούχων στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Την Αστυνομία για το επιχειρησιακό της σχέδιο καταγγέλλει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: GAZZETA.GR

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA