Χαλκίδα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή λόγω έργων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή λόγω έργων!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:
 
Στo πλαίσιο της υλοποίησης των εργασιών αποκατάστασης του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου, στο κόμβο της Λιανής Άμμου, οι οποίες θα εκτελεστούν  από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 από ώρα 06.00 π.μ. έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, προβλέπονται οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1.    Ο αποκλεισμός της λωρίδας κυκλοφορίας των κινούμενων οχημάτων επί της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Βόρεια Εύβοια, από το ύψος της οδού Ορέστη Μακρή μέχρι το ύψος της οδού Σαλαμίνος.
 
2.    Η κυκλοφορία των οχημάτων με προέλευση την οδό Ορέστη Μακρή και προορισμό τη Βόρεια Εύβοια θα διενεργείται μέσω της καθέτου οδού προς την Ορέστη Μακρή (παρόδου), πριν το πρατήριο καύσιμων, η οποία μονοδρομείται. Η ανωτέρω οδός καθώς και το τμήμα της από την έξοδο των οχημάτων από την προηγούμενη οδό μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου μονοδρομείται. Η οδός Σαλαμίνος καθορίζεται ως οδός προτεραιότητας, εκτός της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου.
 
3.    Η κυκλοφορία των οχημάτων με προέλευση τη Λεωφόρο Χαινά και προορισμό τη Νέα Αρτάκη και τη Βόρεια Εύβοια θα ακολουθεί επίσης την προαναφερόμενη πορεία .
 
4.    Η κυκλοφορία των οχημάτων με προέλευση την οδό Ορέστη Μακρή και προορισμό το κέντρο της πόλης θα εκτρέπεται είτε α) μέσω του φωτεινού κόμβου Ληλαντίων- Στύρων , είτε  β) μέσω της οδού Ιθάκης.
 
Μετά το πέρας των εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα κατά μήκος της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου και την απομάκρυνση της εργοταξιακής σήμανσης , η κυκλοφορία των οχημάτων επανέρχεται στα ισχύοντα πριν την ένταξη αυτών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA