Αλόννησος: Με σύστημα 9,5 ευρώ κέρδισε τα 9,2 εκ. ευρώ ο υπερτυχερός του τζόκερ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αλόννησος: Με σύστημα 9,5 ευρώ κέρδισε τα 9,2 εκ. ευρώ ο υπερτυχερός του τζόκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχώς χτυπούν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ, με αριθμό 232788, στο Πατητήρι Αλοννήσου, όπουΣυνεχώς χτυπούν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ, με αριθμό 232788, στο Πατητήρι Αλοννήσου, όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο ΤΖΟΚΕΡ και χάρισε σε έναν μεγάλο νικητή 9.208.523 ευρώ...

Ο τυχερός παίκτης, που πλέον είναι εκατομμυριούχος, έπαιξε ένα δελτίο αξίας 9,5 ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.

Κάτοικος Αλοννήσου και μάλιστα άνθρωπος μεροκαματιάρης που τα είχε ανάγκη τα χρήματα είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε σχεδόν 9,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες λένε πως όλοι στο νησί ξέρουν ποιός είναι ο τυχερός αφού φρόντισε και τηλεφώνησε στο Πρακτορείο και φυσικά το όνομά του έγινε αμέσως γνωστό σε όλο το νησί.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη σημαντική επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά της, το οποίο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. 

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η τύχη «χτυπά» στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μετά το άνοιγμά του, ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ πέτυχε το «4+1» και κέρδισε 2.500 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA