Ανακατάληψη στο Κουκάκι: «Βαμμένοι» αστυνομικοί έβγαλαν έξω τα 5 άτομα - Άγρια «γιούχα» από τους κατοίκους! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανακατάληψη στο Κουκάκι: «Βαμμένοι» αστυνομικοί έβγαλαν έξω τα 5 άτομα - Άγρια «γιούχα» από τους κατοίκους! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου και στην οδό Παναιτωλίου στο Κουκάκι προχώρησαν το Σάββατο (11-01-2020) νεαροί αντιεξουσιαστές...

H «χολιγουντιανή» επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Κουκάκι ολοκληρώθηκε με 5 συλλήψεις, πολλές γιούχες, «βαμμένους» αστυνομικούς και ξύλο με χημικά νωρίτερα.


Αρχικά είχαμε εισβολή των αστυνομικών στο κτίριο της οδού Ματρόζου. Με τη χρήση σιδηροτροχού άνοιξαν διόδο που τους έδωσε το δικαίωμα να εισέλθουν στο κατειλημμένο κτίριο. Τα 5 άτομα εντός του κτιρίου πέταξαν μπογιές και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που προστατεύονταν με ασπίδες τους. Οι αστυνομικοί αφού εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου, προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες).
Ακολούθησε επίσης επιχείρηση στην οδό Παναιτωλίου όπου συνελήφθησαν άλλες πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες. Και οι δύο επιχειρήσεις έγιναν παρουσία Εισαγγελέα.
Παράλληλα οι κάτοικοι της περιοχής, όπως στην οδό Ματρόζου, ήταν υπέρ των νεαρών καταληψιών και αποδοκίμαζαν από την αρχή τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς που είχαν κατακλύσει την περιοχή. «Ντροπή σας ζώα...». «Για να πιάσετε 3 άτομα φέρατε στρατό μαλάκες...», ήταν από τα λίγα που ακούστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA