Ένοπλοι έδεσαν και λήστεψαν τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ένοπλοι έδεσαν και λήστεψαν τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (25-01-2020) η Καίτη Γαρμπή και ο σύζυγος της, Διονύσης Σχοινάς...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στην τραγουδίστρια περιμένοντας της να γυρίσει σπίτι της στη Νέα Ερυθραία, από το κέντρο που τραγουδούσε.

Όταν εκείνη πάρκαρε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, της επιτέθηκαν και την υποχρέωσαν με τη βία να τους βάλει μέσα στο σπίτι της.

Εκεί βρισκόταν και ο σύζυγος της Διονύσης Σχοινάς και οι κακοποιοί τους έδεσαν και τους υποχρέωσαν να αποκαλύψουν το σημείο που φύλαγαν τα χρήματα.

Απειλώντας συνεχώς με όπλο τη σύζυγό του, ζητούσαν από τον Δ. Σχοινά να τους πει πως θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. 

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι». 

Τελικά απέσπασαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

ΒΙΝΤΕΟ

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ