Εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ-2-BIG
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03-01-2019) ο Ανδρέας Μικρούτσικος...

O τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής αντιμετωπίζει πνευμονικό οίδημα, η αιτία του οποίου διερευνάται και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. "Ιπποκράτειο" Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

«Έσβησε» ξαφνικά 30χρονος Χαλκιδέος - Το απόστημα στο δόντι έστειλε στο τάφο τον δημοσιογράφο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για τον 30χρονο δημοσιογράφο Αναστάση Δαφνή που είχε καταγωγή από τη Χαλκίδα και έκανε καριέρα στην Αττική... Ο δημοσιογράφος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ