Γεωργιάδης για το χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας: «Προφανώς και αποτύχαμε! Δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γεωργιάδης για το χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας: «Προφανώς και αποτύχαμε! Δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Προφανώς αποτύχαμε...» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ... 

Μιλώντας με τον Άρη Πορτοσάλτε για το φιάσκο και την ταλαιπωρία των οδηγών με τις ατελείωτες ουρές στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να ομολογήσει την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού.
 
Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

«Δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει εθνική οδός….Ήταν μία αποτυχία του κράτους, και ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν πολλές ώρες και είναι απαράδεκτο. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να ωραιοποιήσω τίποτα ούτε να μιμηθώ τους Συριζαίους που όταν γινόταν κάθε φορά μία αποτυχία βγαίνανε στα κανάλια να εξηγήσουν πόσο καλά τα είχε πάει το κράτος. Με συγχωρείτε δεν ήταν καθόλου καλά και δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει η Εθνική Οδός, τελεία..», τόνισε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA