Κύμη: 3,5 ετών παιδί μεταφέρθηκε με σπασμούς στη Χαλκίδα και από 'κει στο «Αγλαΐα Κυριακού» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κύμη: 3,5 ετών παιδί μεταφέρθηκε με σπασμούς στη Χαλκίδα και από 'κει στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε την Παρασκευή (24-01-2020) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ένα παιδί ηλικίας 3,5 ετών από τη Κύμη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφτασε με σπασμούς και άμεσα το ασθενοφόρο το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» όπου παραμένει για νοσηλεία.

Με επιστολή της προς το EviaZoom.gr, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κύμης, Βασιλική Αγγελοπούλου αναφέρει:

«Μια συγκλονιστική στιγμή έζησε σήμερα το ΓΝ-ΚΥ Κύμης, μέσα από την οποία αναδείχθηκεησημασία της λειτουργίας αλλά και της περεταίρω στήριξης και ανάπτυξης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, καθώς και η αξία της συνεργασίας όλων για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έτσι η Διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή συντόνισε διαδικασία της διακομιδής και στήριξε τους γονείς, ευχαριστεί θερμά :

• Τους ιατρούς του Νοσοκομείου κ.Γανίτη Ανέστη Παθολόγο, κ. Χαλαστή Μαρία Χειρουργό αλλά και την Παιδίατρο κ. Αγγέλου Επιστήμη οι οποίοι, με αυταπάρνηση, έδωσαν αγώνα για να αντιμετωπιστεί το δύσκολο παιδιατρικό περιστατικό, που έφθασε νωρίς το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων και συνόδευσαν με επιμέλεια και φροντίδα την μικρή ασθενή έως το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

• Το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ του νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή προσέφερε την απαραίτητη νοσηλευτική φροντίδα

• Τον Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης για την άμεση ανταπόκριση στην διακομιδή του περιστατικού και τέλος

• Το τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, του οποίουη συμβολή στην ρύθμιση της κυκλοφορίας για την ανεμπόδιστη πορεία του ασθενοφόρου ήταν καίρια».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα