Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος (ΦΩΤΟ)

Νεκρός ανασύρθηκε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (10-01-2020) όταν τo αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων...

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος».

Ο άτυχος άνδρας κατευθυνόταν για κυνήγι στη περιοχή της Κόνιτσας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα. 

Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ έχει έδρα τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού και γαλοπούλας, εκκολάψιμων αυγών και νεοσσών κοτόπουλου, ζωοτροφών και πρώτων υλών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση, τροφών για σκύλους και γάτες.

Το MEGA για το βίντεο - ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με την διάρρηξη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «LIVE NEWS»

Στα πρώτα θέματα του δελτίου ειδήσεων του MEGA και της εκπομπής «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου, μεταδόθηκε το βίντεο - ντοκουμέντο ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ